معرفی مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان ایرانیان بریتانیا"
برای گفت وگو، همبستگی و عمل مشترک در مسیر نجات ایران
در میانهء شرایط حساس و خطیر کشور، ما گروهی از کنشگران پادشاهیخواه، با نگاهی نگران به وضعیت متفرق نیروهای ملی، دست به تشکیل مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان ایرانیان بریتانیا" زدیم.
مرکزی که زادهء یک دغدغه اصیل است: بازسازی اعتماد، تقویتِ گفتگو، و فراهم ساختن زمینه برای هم افزایی در مسیر نجات ایران.
ما بر این باوریم که پادشاهیخواهی، نه صرفاً یک موضِع سیاسی، بلکه گفتمانی است مبتنی بر ایراندوستی، مردمباوری، و پذیرش خِرَد جمعی. گفتمانی که در سخنان و مَنشِ شهریار ایران "رضا شاه دوم پهلوی"، به روشنی قابل مشاهده است (پرهیز از تفرقه، پایبندی به رواداری، و تمرکز بر هدف والای آزادی ایران).
با تأسف شاهد آن بودیم که برخی از نیروهای پادشاهیخواه به جای گفتگو و اتحاد، درگیر اختلافات فرساینده، تخریب متقابل، و گاه انکار یکدیگر بوده اند. این فضای مسموم، نه تنها به آرمان براندازی رژیم جمهوری اسلامی لطمه میزند، بلکه چهرهای ناصحیح و ناپایدار از جبهه پادشاهیخواهی به جامعه نشان میدهد.
از همین رو، ما با الهام از پیام همکاری ملی رضا شاه دوم پهلوی، تصمیم گرفتیم تا با ایجاد این مرکز، فضای تازهای برای شنیدن و شنیده شدن فراهم کنیم. فضایی که در آن، گروهها، شخصیتها، و افراد مستقل پادشاهیخواه بتوانند بدون واهمه یا هرگونه سانسور، با یکدیگر سخن بگویند و اختلافات را در پرتوِ گفتگوی ملی حل وفصل کنند، و بر اساس اصول مشترک، به همگرایی برسند.
مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان ایرانیان بریتانیا" خود را نه یک نهاد رقابتی، بلکه پُلی برای پیوند استراتژیک میان نیروهای هم هدف میداند.
ما دست همهء آنانی را که به آزادی ایران میاندیشند و بر نقش تاریخی سلطنت پهلوی باور دارند، و رضا شاه دوم پهلوی را محور همبستگی ملی میدانند، به گرمی میفشاریم.
این مرکز، بر آن است تا با برگزاری نشستها، میزگردها، و ابتکارهای جمعی، گامی در جهت تقویت گفتمان ملیگرایی، ایراندوستی، و آیندهنگری بردارد.
اگر شما نیز باور دارید که وقت آن رسیده است تا به جای تفرقه، به وحدت بیاندیشیم، و به جای تخریب، به ساختن بپردازیم، به ما بپیوندید.
ما برای ایران میکوشیم؛ با هم، نه بر ضد هم.
با امید به آزادی ایران و استقرار مردمسالاری پادشاهی.
مرامنامه مرکز " همبستگی پادشاهیخواهان ایرانیان بریتانیا "
شهریار ایرانزمین در تاریخ ۱۰ می ۲۰۲۴ میلادی برابر با ۲۱ اردیبهشت ۲۵۸۳ شاهنشاهی، در پیامی تاریخی اعلام نمودند که بنا بر خواستِ ملت ایران، رهبریِ جنبشِ ملی ایرانیان را میپذیرند.
بی گمان پذیرش این مهم (رهبری جنبش ملی)، فارغ از اهمیت والا و خاستگاه اصلی آن، که برآمده از خواست ملت ایران میباشد، پیامی ژرف و تیزبینانه در خود داشته است. پیامی که در آن، پایان دادن به پروژههای دشمنان ملتِ ایران، پیرامون فقرهء رهبرسازی با الگوی "رهبر منم رهبر تویی" که هدفی جز به بیراهه بردن ملت از مسیر مبارزه برای آزادسازی مُلکِ ایران و به دستگیری سرنوشت خود نداشته را در بر میگیرد.
در این بین میتوان به روشنی دریافت که شهریار ایران، با اعلام پذیرش موضوع رهبری جنبش ملی ایرانیان، از یکسو خویشتنِ خویش را چراغ راه مبارزان و عاشقان مُلکِ اهورایی ایران قرار داده، و راه را به عاشقان ایران نشان میدهند و از سوی دیگر، به همه آنان که خود را پیرو رهبری ایشان میدانند پیامی واضح با این مضمون دارند که "اگر خود را یک ایرانگرای اصیل و باورمند به مرام پهلویسم میدانند، میبایست تا در عمل و رفتار، ثابت کنند که پیوند شاه و ملت در دل و جان آنان ریشه دارد و از طرف دیگر در مواجهه با دیگر گروهها از دایره اخلاق و نزاکت سیاسی خارج نخواهند شد".
ایشان با خویشکاری بیبدیل خود، طی نشستهای پیدرپی با گروههای سیاسی، اعم از سازمانها، گروهها و احزابی که خویش را ایرانگرا و پیرو رهبری رضا شاه دوم مینامند، پیام همگرایی با محوریت ایران را ارائه داشتند و از آنها خواستهاند تا با کنار گذاشتن اختلافات و تقویت نقاط مشترک، در راه آزادی ایران و تلاش برای استقرار دوبارهء یک حکومت سکولار دموکرات بر پایه رأی ملت بکوشند.
ما در مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان" به روشنی دریافتهایم که شهریار ایران، با از خودگذشتگی و خویشکاری شاهانهء خود، خویشتنِ خویش را چراغ راه مبارزان و عاشقان مُلکِ اهورایی ایران قرار داده، و راه را به عاشقان ایران نشان میدهند و از سوی دیگر، به همه آنان که خود را پیرو رهنمودهای ایشان میدانند پیامی واضح با این مضمون دارند که "اگر خود را یک ایرانگرای اصیل و باورمند به مرام پهلویسم میدانند، میبایست تا در عمل و رفتار، ثابت کنند که پیوند شاه و ملت در دل و جان آنان ریشه دارد و از طرف دیگر در مواجهه با دیگر گروهها از دایره اخلاق و نزاکت سیاسی خارج نخواهند شد".
و اینک ما ایرانگرایان و پادشاهیخواهان در این مرکز، که خود را مُلتزِم به پیروی از رضا شاه دوم (پهلوی سوم) دانسته و رهنمودهای ایشان را تنها چراغ راه ملت ایران میدانیم، با پذیرش و گرد هم آمدن حولِ پیماننامه کورش بزرگ، و متعاقب آن مُتّصِف شماردن خود به مرامِ پهلویسم، ضمن تأکید بر وفاداری به آرمانهای مترقی شاهنشاه آریامهر که در موضوع انقلاب سفید (شاه و ملت) متجلی گشت، و همچنین با توجه به مقتضیات و ضرورتهای جامعۀ ایران امروز و نیازهای جدید آن در هزاره سوم، اعلام میداریم که با گرد هم آمدن و پای گذاشتن بر جای پای نادره مردان و زنانی که پیش از این بنای حکومتی ایرانگرا و ملتمحور را گذاردند، و بر پایهء مبانی فکری، هویتی و کلان باورهای خود، که در ذیل به آن اشاره خواهد رفت، برای آزادی میهن، استقرار نظام پادشاهی پارلمانی به میراثداری پهلوی، و بازگرداندن فَرّ و شکوه به مُلک ایران تحت رهبری شهریار ایرانزمین "رضا شاه دوم پهلوی"، از هیچ کاری فروگذار ننماییم.
مفاد کلان باورهای ایرانگرایان باورمند به پادشاهی پارلمانی به میراثداری پهلوی در مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان ایرانیان بریتانیا" از این قرار خواهد بود:
۱- پایبندی به اصول خدشهناپذیر حاکمیت ملی، یکپارچگی و تمامیت ارضی ایران
۲- تأکید بر حفظ و پاسداری از پرچم ملی سهرنگ شیر و خورشید نشان
۳- اعتقاد راسخ به مفاد اعلامیۀ جهانی حقوق بشر و میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی.
۴- حمایت قاطع از خیزشهای مردمی و ملّی جاری، و پشتیبانی از آرمانهای آنان برای براندازی رژیم جمهوری اسلامی تا برقراری حکومتی قانونی بر پایه خواست ملت ایران.
۵- باورمندی بر اینکه گذار از حکومت استبدادی حاکم بر ایران، در تلاش برای استمرار حکومت پادشاهی پهلوی، و روی کار آمدن دولت و حکومت توسعهگرایِ مورد وثوق رضا شاه دومِ پهلوی، در گرو ایجادِ جنبشهای اجتماعی با رویکرد ملیگرایی و تقویت نیروهای جامعه مدنیِ فعال و سیاسیِ معترض خواهد بود. بر همین اساس ما معتقدیم که توسعه جنبشهای اعتراضی، صنفی، مطالبات فرهنگی و آزادیخواهانه و مبارزه مجدانه برای برپایی یک حکومت سکولار دموکرات، در کنار گسترش هر چه بیشتر اعتصابات صنفی و کارگری، کارآمدترین راه مبارزه با دیکتاتوری تمامیتخواه حاکم بر ایران است.
۶- باورمندی و تأکید بر موازین اعلامیه جهانی حقوقبشر و کنوانسیونهای الحاقی آن در گذار به دموکراسی و توسعه پایدار در ایران، و نیز باورمندی به سکولاریسم با رویکرد جدایی نهاد دین از دستگاه دولت و ساختارهای اداره جامعه از یکسو، و استقلال تمامی نهادهای قانونگذاری، اجرایی و دادگستری از یکدیگر، و نیز "پرهیز از معرفی هر آئین و باوری به نام "دین رسمی"، به همراه "رعایت آزادی حقوق خداناباوران" و باورمندی و تأکید بر بیطرفی ایدئولوژیکِ ساختار حکمرانی در کشور برای ممانعت از خلق هرگونه پارادایم "دولتِ ایدئولوژیک".
۷- ما در مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان"، امنیت و ثبات در کشور و پاسداری از نهادها و ساختارهای اجتماعیای که، فعالیت آنها در چارچوبی غیرایدئولوژیک با هدفِ جاری و ساری نمودن دموکراسی در جامعه است را ضروری دانسته، و بر این امر تأکید میورزیم که نگاه سختافزاری به امنیت و تقلیل آن تنها به دفع تهدیدات خارجی، سببسازِ بازتولید دیکتاتوری و تمامیتخواهی حکومت خواهد شد و امنیت ملی را برآیند امنیت شهروندان و احترام و رعایت حقوق شهروندی ملت ایران میدانیم.
۸- ما در این مرکز، پیرامون سیاست خارجی بر منافع ملی و امنیت ملی بهطور توأمان تأکید ورزیده و ضمن مخالفت با سیاستِ دشمنمحوری و ستیزهجویی، بر روابط سازنده با همه کشورهای گیتی و حسن همجواری با همسایگان کشور پافشاری میکنیم. لذا ما با هرگونه نگاه توسعهطلبانه، رویکرد عقیدتی و ایدئولوژیکی در پیشبرد اهدافِ دیپلماسیِ خارجی، و مداخله در امور داخلی کشورهای دیگر مخالفیم. اما این باور، نافیِ پایبندی بر این اصل نخواهد بود که حکومت و دولتِ ایران باید که تا بر حفاظت و ارتقای جایگاه مُلک و ملت ایران در معادلات ژئو "پلتیک و اکونومیکِ" منطقه و آنچه حق ملت ایران میباشد، از هیچ کوششی فروگذار ننماید.
۹- ما پادشاهیخواهان در این مرکز، با هرگونه یکجانبهگرایی، سلطهطلبی و هژمونی در جهان مخالف هستیم.
۱۰- ما حاکمیت قانون را رکن اصلی در اداره جامعه دانسته و تأکید میکنیم که مشارکت مجدانهء نمایندگان ملت در مجلسِ نمایندگان و مؤسسان، با تابعیت مطلق از قوانین و بر مبنای مصالح و منافع کشور که مبتنی بر خردورزی و آیندهنگری باشد، متضمن پویایی و رشد و توسعه در جامعه خواهد بود.
۱۱- ما بر این باور هستیم که فقرزدایی، توانمندسازی آحاد ملت برای برخورداری از شاخصهای عدالت و ایجاد فرصتهای برابر بر پایه شایستهسالاری، از اهم وظایف دولت و حکومت در برابر ملت است.
۱۲- ما بر این اصل تأکید میورزیم که برای جلوگیری از بازتولید استبداد، شیوع خرافات و آموزههای غلط و نادرست از یکسو، و نیز در جهت تولید فکر و اندیشه و توانمندسازی جامعه روشنفکری برای تولید حق، استقلال مؤسسات و نهادهای فرهنگی از حکومت بایستی بهصورتِ قانونی بیبازگشت و غیرقابل دستبرد توسط دولت و یا هر نهاد دیگری، بهعنوان قانون تصویب و بهرسمیت شناخته شود.
۱۳- ما ایرانگرایانِ پادشاهیخواه در این مرکز، در پیروی و بازگشت به رویکرد ملتمحورِ حاکم در نظامِ پادشاهی پهلوی، که خدمت به مُلک و ملت را از درگاه بالابردن سطح سواد در کشور، پرورش ایرانیانِ مسلح به خواندن و نوشتن، و برخورداری از خدمات آموزش و پرورش زیرِ نام حق قانونیِ افراد در جامعه را بهطور رایگان در اختیار آنان قرار داده بود، با کالایی کردن آموزش و گسترش سازوکارهای تجاری در محافل علمی، آموزشی و آکادمیک کشور مخالف بوده و بر توزیع خدمات آموزش رایگان در همه سطوح آموزشی تأکید میورزیم. همچنین بر این امر پافشاری داریم، که نهاد آموزش و پرورش در تمامی سطوح آن و بدون هیچ استثنایی، میبایست تا کتب آموزشی را مُبَّری از هرگونه آموزههای دینی و ایدئولوگمحور ترتیب و منتشر بکند.
۱۴- ما بر این باور پا میفشاریم که دولت و حکومت موظفاند تا شرایط دستیابی جامعه به بالاترین استانداردِ قابل حصول در سلامتِ جسمی و روحی را، بدون توجه به باورهای سیاسی، شرایط اقتصادی، موقعیت اجتماعی و نیز فارغ از تفاوتهای نژادی، مذهبی و گرایشات جنسی، برای هر یک از آحاد ملت فراهم سازد.
۱۵- ما ایرانگرایان و پادشاهیخواهان در این مرکز، بهمنظورِ جلوگیری از بروز سَندرُمِ دولتِ چاق، به الگویی از توسعه تأکید میورزیم که در آن، دولت و حکومت همزمان در تلاش برای پیشرفت اقتصادی، به رشد متوازن در حوزههای سیاسی، اجتماعی، زیستمحیطی و فرهنگی، پرداخته باشد. بر همین پایه ما قائلان به حاکمیت قانون زیر پادشاهی پهلوی، الگوی توسعه اقتصاد دستوری را رد، و باور داریم که پیشرفت اقتصادی، بوروکراتیک و فناورانه، در پیوندی عمیق و غیرقابل اجتناب با دموکراسی و حاکمیت قانون بهسر میبرد که در صورت تحقق و پیروی از این الگو، ملت ایران بر پایه توسعه پایدار میتواند به دروازههای تمدن بزرگ دست بیابد. همچنین، مخالف هرگونه تصدیگری دولت در اقتصاد بوده اما از طرف دیگر حق نظارت و تنظیم در بازار و اقتصاد را جزو وظایف دولت میدانیم.
۱۶- ما پادشاهیخواهان در این مرکز، بر این مهم باور داریم که در ایرانِ آزاد و سکولار، گروههای صنفی و حرفهای در جامعه میبایست حق تشکیل و تأسیس سندیکاها و کانونهای صنفی خود، بهصورت کاملاً مستقل از دولت را دارا باشند.
۱۷- ما ایرانگرایان و پادشاهیخواهان پیروِ پیماننامهء کورش بزرگ و مُتّصِف به مرام پهلویسم در این مرکز، تأکید میکنیم که نهاد عدل و داد (قوه قضاییه)، میبایست در هر شرایطی استقلال خود را حفظ نموده، و دولت و حکومت بهعنوان ساختار قدرت در جامعه، کمترین حقی در اعمال قدرت و نفوذ در آن را ندارند. از طرف دیگر، خاستگاه تمامی قوانین در نهاد عدل و داد کشور، بایستی بر اساس علم حقوق و بر پایه خرد، و در پیروی از منشور حقوق بشر سازمان ملل متحد که خود در تأسی از پیماننامه کورش بزرگ تبیین، تدوین و تنظیم گردیده، تهیه و به پیشگاه ملت ایران معرفی گردد.
پهنه و بُرد فعالیت:
ما در مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان" اکیداً بر این امر باورمندیم که پهنه و بُرد نهایی فعالیت ما در این مرکز، تنها به مرحله براندازیِ نظام غیرقانونی جمهوری اسلامی بسنده و ختم نخواهد شد. مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان" در مرحله پس از براندازی نیز به فعالیت خود ادامه خواهد داد و در فازِ بعدی پس از براندازی، که در آن نظام سیاسی آینده ایران، توسط رأی مستقیم ملت از طریق برگزاری انتخابات آزاد تعیین خواهد شد، از تمام امکانات لجستیک و منابع انسانی خود برای تبلیغ نظام پادشاهی پهلوی بهره خواهد گرفت تا نظام پادشاهی بهعنوان نظام سیاسی آینده در ایران انتخاب گردد.
همچنین در فاز بعدی پس از تعیین نظام سیاسی، این مرکز با تمام توان خود در جهت نشر و پاسداری از دستآوردهای نظام شاهنشاهی در دوران پادشاهان پهلوی تلاش خواهد کرد.
این مرکز برای جلوگیری از پدید آمدن خردهفرهنگهایی که تحت عنوان پارادایمهای فکری و فرهنگی در درون جامعه دانشجویی و شِبهِ روشنفکری رشد کرده و به سَندرُمِ ارتجاع سرخ و سیاه انجامیدند، همه تلاش خود را بهکار خواهد بست تا با بسط و گسترش فرهنگ ناب ایرانی و نیز اندیشهء خسروانی در پهنه سرزمین ایران که خود بهعنوان میراث فرهنگی بهجا مانده از آموزههای مشترک در ایران فرهنگی شناخته میشود، سدی محکم در برابر هجوم اندیشه و باورهای دشمنِ تاریخ، فرهنگ و ملتِ ایران قرار گیرد.
بنیادنامه مرکز " همبستگی پادشاهیخواهان ایرانیان بریتانیا "
بیتردید در هر نهادی که وارد فعالیتهای اجتماعی میشود، اعم از فعالیت در زمینه اقتصاد، سیاست، مردمنهادِ عامالمنفعه (غیردولتی)، بدون هیچ استثنائی همه اعضای آن میبایست پیرو قانونهای مشخصی به نام بنیادنامه/اساسنامه نهاد تحت عضویت خود باشند.
به عبارت دیگر، پس از پذیرش و همسویی با مفاد مرامنامه یک نهاد، اعم از سازمان، تشکیلات و حزب، گام بعدی برای عضویت در آن تشکیلات، پذیرش اساسنامه آن توسط فرد متقاضی برای عضویت در آن نهاد خواهد بود.
در حقیقت یک اساسنامه، دربرگیرنده قوانین مدون حاکم بر روابط درونی اعضای یک گروه، نهاد، انجمن، سازمان یا حزب و تشکیلات است.
بر همین پایه، یک بنیادنامه/اساسنامه، تبیینی از سازوکارهای بایستهای است که نگاهدارنده و پاسبان حقوق تکتک اعضای آن نهاد خواهد بود.
همچنین، بنیادنامه/اساسنامه، روشنگر ساختاری است که بر پایه آن آیین و کارکردهای درونی اعضا و نهاد و مرز اختیارات آنان را تعریف میکند.
اساسنامه/بنیادنامه یک نهاد سیاسی که به فعالیتهای سیاسی برای دگرگونی اجتماعی میپردازد، قانون اساسی آن جامعه نیست.
لوگو یا نشان انجمن/نهاد برگرفته از آرمانهای آن نهاد طراحی خواهد شد.
مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان ایرانیان بریتانیا" ضمن ارجگذاری به باورها و سنن ژرف فرهنگ و هنر مردم، که ریشه در تاریخ پر فراز و نشیب اما ماندگار و پرافتخار ایران دارند، و با تأکید بر اصول خدشهناپذیر یکپارچگی سرزمینی، زبان پارسی بهعنوان زبان رسمی همه ایرانیان، پرچم سهرنگ شیر و خورشید نشان در مقام سند هویت ملی ایرانیان در طول تاریخ، سامانه شاهنشاهی بهعنوان ساختار شهریاری در ایران، تقدم منافع ملی بر منافع حزبی و گروهی، بنمایه یک ملت یک دولت، و با پافشاری بر هستی دیرینه و ماندگاری ملت ایران (نه امت و نه خلق)، این اساسنامه را در اختیار شما میگذارد تا با خواندن و اندیشه در آن، آن را پذیرفته و به هموندی در این مرکز اقدام نمایید.
مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان ایرانیان بریتانیا"
این مرکز با باور بر دموکراسی، نظام پادشاهی پارلمانی، حاکمیت قانون و تأکید بر جدایی دین از حکومت در ایران پیش خواهد رفت.
اعضای این مرکز، همگی خواهان استقرار مجدد نظام و سامانه پادشاهی در ایران هستند. سامانهای که در آن پادشاه بهعنوان بالاترین مقام در کشور و بر بنیاد قانون اساسی نوینی که به پذیرش اکثریت رأی ملت خواهد رسید، به وظایف قانونی خود در برابر ملت و کشور عمل نماید.
اهداف این مرکز:
فعالیت جهت سرنگونی جمهوری اسلامی
تلاش برای برقراری نظام پادشاهی به میراثداری پهلوی و استقرار سامانه پادشاهی در حکم ناظر بر اجرای قوانین و نگاهبان و پاسدار حقوق ملت
تبصره ۱:
مرکز همبستگی پادشاهیخواهان میتواند برای پیشبرد آرمانش از ابزار اقتصادی، قانونی و فرهنگی برای مبارزات مسالمتآمیز بهرهمند شود.
شرایط عضوگیری:
هر ایرانی، فارغ از جنسیت، زادگاه، گرایش دینی و یا دگراندیش بودن، با هر اندیشه اجتماعی و با پذیرش کامل اساسنامه این مرکز و تعهد بیچونوچرا برای اجرای کامل وظایف و مسئولیت بهعهده گرفتهشده، پس از تقاضای درخواست نوشتاری جهت عضویت و گذراندن سهماه فعالیت سیاسی با سرپرستی یکی از اعضای اصلی، با بیشترین رأی (نیم بهعلاوه یک اعضای هسته مدیریتی)، به عضویت این مرکز درآید.
دورهٔ پيش هموندی:
اين دوره سه ماه پی در پی است و درخواست کنندگان عضویت ناگزیر از گذراندن اين دوره میباشند. اگر پیش هموند، نتواند اين دوره را با موفقيت به انجام برساند، یک دوره سه ماهه دیگر تمديد مى شود. با نظر مساعد هستهء مرکزی، دورهٔ سه ماهه پيش هموندى مى تواند برای فردِ متقاضی عضویت در انجمن تكرار شود، تا امکان پذیرفته شدن هموندی برای فرد فراهم گردد.
تبصره ۲:
چنانچه یکی از اعضا در طی نشست با هسته مدیریتی به هر انگیزهای استعفا دهد (چه گفتاری و چه نوشتاری) حتی اگر مدت این استعفا کمتر از یکساعت هم باشد، برای عضویت دوباره باید با توضیح انگیزه استعفا و چرایی بازگشتش، دوباره درخواست نوشتاری عضویت ارائه دهد و پس از گذراندن دوره ئیش هموندی، با بیشترین رأی (نیم بهعلاوه یک) هسته مدیریتی، ئیش هموند گردد. این بند برای همه اعضا چه عضو هسته مدیریتی و چه عضوی که تازه به مرکز پیوسته، ناگزیر به اجرا میباشد و هیچ تبعیضی پذیرفته نخواهد شد.
مسئولیتهای اعضا:
هر عضو باید حافظ منافع و اهداف این انجمن باشد و تمامی گفتوشنودها، مصوبات، تصمیمات و اسناد بهصورت کتبی، صوتی و فیلم و عکس را بدون اطلاع هیئت هسته مرکزی منتشر نکرده، و در هر شرایطی در مخفی نگهداشتن مسائل درونگروهی مرکز بکوشد و از آنان پاسداری و نگاهبانی نماید.
تمامی اعضای مرکز مکلف میباشند تا در پیشبرد برنامههای آن، از هیچ کوششی فروگذار نبوده و در جریان فعالیتهای سیاسی و اجتماعی خود، از هرگونه فعالیتی که با منافع و اهداف این مرکز در تضاد باشد، خودداری ورزند.
در صورت سرپیچی هر یک از اعضا از مفاد مصوبات انجمن، عضو خاطی بیرون رانده خواهد شد.
تلاش صادقانه در راستای اهداف و مسئولیتهای سپردهشده به هر عضو.
مطالعه و تلاش بدون وقفه برای افزایش سطح آگاهیهای تاریخی، سیاسی، فلسفی، اقتصادی و اجتماعی، برای ایستادگی و جلوگیری از بازتولید پروژههای ضد ملی، همچون اتحاد شوم سرخ و سیاه که محصولی ویرانگر چون شورش پنجاهوهفت را بهبار آورد.
نیکخواهی و خوشخویی، صداقت، راستگویی و پرهیز از هرگونه نادرستی در همه پهنههای زندگی اجتماعی، خانوادگی و سیاسی، برای الگوبرداری نسلهای آینده از اعضای این مرکز، در نقش یک ایرانی ملیگرای پادشاهیخواه.
همه اعضا باید به بنیاد انتقاد کردن برای سازندگی و انتقادپذیری برای بهتر شدن پایبند باشند.
هسته مدیریتی:
همه اعضای هسته مدیریتی هر یکسال یکبار در روند یک همهپرسی آزاد (دمکراتیک) در نشست همگانی (مجمع عمومی) با رأی کل اعضا برگزیده میشوند. تعداد اعضای هسته مدیریتی همواره باید فرد باشد.
مسئولیتهای هسته مدیریتی:
برگزاری نشستهای هسته مدیریت بر اساس تصمیم اعضای این هسته.
فعالیت و تلاش گسترده برای پیشبرد اهداف انجمن.
گرفتن گزارش کاری از مسئولیتهای همه اعضا.
ارائه گزارش کاری هر ششماه یکبار به همه اعضا.
بررسی و زیر نظر داشتن چرخه کاری همه بخشهای انجمن.
تلاش برای فعالیت مجازی و رسانهای در همه عرصهها.
کوشش برای همکاری با دیگر نیروهای اپوزیسیون بر پایه نگرشهای نزدیک یا همسان و ارجگذاری متقابل.
همه تصمیمها بر پایه خرد جمعی و بیشترین رأی (نیم بهعلاوه یک) گرفته میشود.
برگزاری نشست همگانی (مجمع عمومی):
بررسی روند کاری مرکز در مدت زمان سپریشده و تصمیمهای راهبردی برای سال پیشرو.
برگزاری همهپرسی برای برگزیدن اعضای هسته مدیریتی.
تبصره ۳:
اعضای هسته مدیریتی هر ساله یکبار در نشست همگانی مرکز بر بنیاد رأی مخفی اعضا و بر پایه بیشترین رأی برگزیده میشوند.
نشست همگانی:
نشست همگانی بالاترین ارگان مرکز خواهد بود و هر یکسال یکبار برگزار میشود. همه اعضای انجمن باید در این نشست حضور داشته باشند.
پس از گزینش مدیر و منشی نشست از سوی اعضا در آغاز نشست، مسئولیت هسته مدیریتی پیشین در طول سال گذشته به پایان میرسد.
هر عضوی تا دو دوره پیاپی میتواند پس از گرفتن رأی بالا عضو هسته مدیریتی شود.
برای دوره سوم اجازه نامزدی ندارد ولی پس از اینکه برای یک دوره در هسته رهبری نبود دوباره میتواند تا دو دوره دیگر با آوردن رأی بالا به عضویت هسته رهبری درآید.
این روند میتواند تا زمان حضور آن عضو در مرکز ادامه یابد.
تصمیمات راهبردی گرفتهشده از سوی نشست همگانی تا برگزاری نشست بعدی لازمالاجرا میباشد.
تصمیمات بر پایه بیشترین رأی (نیم بهاضافه یک) انجام میپذیرد مگر تصمیمات بنیادنامهای که نیاز به ۷۵ درصد و یا سهچهارم اعضا دارد.
پایان کار یک عضو:
پس از سر باز زدن از مسئولیتهای سپردهشده یا آشکار نمودن رازهای درونی مرکز و یا انجام کار نادرستی در جامعه که مایه بدنامی عضو و یا مرکز شود، و پس از پیمودن روند دادخواهی در مرکز و ثابت شدن کار نادرست، عضو با رأی نیم بهعلاوه یک هسته مدیریتی از این مرکز اخراج خواهد شد.
حقوق اعضا:
هر فردی از هموندان، دارای حقوق و رأی یکسان با دیگر هموندان بوده و میتواند خود را نامزد هسته مدیریتی در روند همهپرسی درونی مرکز نماید و یا میتواند شخص دیگری را پیشنهاد و یا به هر نامزد دیگری رأی دهد.
هر عضو در روند تصمیمگیریها تنها یک رأی دارد و بهجای عضو دیگری اجازه رأی دادن ندارد.
اعضا در روند رأیگیری باید حضور داشته باشند و رأی غیابی پذیرفته نمیشود.
هر عضوی در همه ردههای این مرکز اجازه دارد تا نگرش، دیدگاهها، پیشنهادات و انتقادات خود را در نشستهای درونمرکزی ابراز داشته و باید از سوی دیگر اعضا شنیده شود.
یک ئیش هموند اجازه دارد تا نگرش، دیدگاهها، پیشنهادات و انتقادات خود را در نشستهای درونمرکزی ابراز داشته و باید از سوی دیگر هموندان و ئیش هموندان شنیده شود.
یک ئیش هموند تا هنگامی که به عضویت کامل در نیامده اجازه رأی دادن ندارد.
چنانچه عضوی دچار پروسه دادخواهی برای اخراج شود، اجازه دارد تا از عضو دیگری برای دادخواهی (وکالت)، در نشست با هسته مدیریتی یاری گرفته و بهعنوان مشاور و وکیل همراه خود داشته باشد.
چنانچه هیچ عضوی بنا به هر انگیزهای نپذیرد که دادخواه او شود، وی باید خود به دادخواهی از خویش بپردازد.
اگر عضو موردنظر تا دو بار از بودن در نشست دادخواهی شانه خالی کند، رأی هسته رهبری برای بیرون راندن عضو میتواند غیابی انجام پذیرد و این رأی درجا اجرایی میگردد.
درآمدهای مالی مرکز:
درآمدهای مالی مرکز از طریق کمکهای مالی علاقمندان و هواداران، دریافت ماهانه حق عضویت اعضا و ئیش هموندان تأمین خواهد شد.
تبصره ۴:
اضافه و یا کم کردن بندی از بندهای این بنیادنامه دستکم نیاز به سهچهارم و یا ۷۵% رأی همه اعضای مرکز دارد.
تبصره ۵:
مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان ایرانیان بریتانیا" به همت و اراده افرادی زیر نام "بنیانگذاران این مرکز"، پایهگذاری و راهاندازی شده است که این افراد تحت هیچ شرایطی قابل تغییر یا برکناری نیستند مگر به اراده خودشان.
بنیانگذاران:
بنیانگذاران این مرکز عبارت هستند از بانوان فرهیخته، سرکار خانم "نگارین پرتو" و سرکار خانم "عادله توکلی".
تذکر:
در هنگام تشکیل هسته مدیریتی، اعضا این هسته، سوگندنامه آمده در مرامنامه مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان ایرانیان بریتانیا" را در برابر آنها خواهند خواند.
تبصره ۶:
بنا به آنچه که در تبصره شماره ۵ به آن اشاره رفته، بدیهی است که نخستین هسته مدیریتی مرکز "همبستگی پادشاهیخواهان ایرانیان بریتانیا"، با انتخاب بنیانگذاران این مرکز گزینش خواهند شد. پس از آن در یک حالت خودبخودی طی روندی که بهصورت پروتکل در موضوع (هسته مدیریتی) به آن پرداخته شده، انتخابات این هسته به انجام خواهد رسید.
پاینده ایران
جاوید شاه